Fotowedstrijd VVV Gouda

5 oktober 2013 heb ik deelgenomen aan Scott Kelby's Worldwide Photo Walk in Gouda. De VVV in Gouda heeft een fotowedstrijd aan deze Photo Walk gekoppeld en ik heb de 2e prijs gewonnen. Helaas kon Ik 21 december 2013 niet bij de prijsuitreiking in Gouda aanwezig zijn, maar de Photo Walk Leader Ton van de Laar was gelukkig bereid de prijs voor mij in ontvangst te nemenPersbericht voor na afloop van de uitreiking (onder embargo)

Zaterdag 21 december 2013 Wordlwide Photo Walk Gouda

Op zaterdag 05 oktober heeft Ton van de Laar de jaarlijkse Worldwide Photowalk voor het eerst in Gouda georganiseerd. Gouda is een gezellige Oudhollandse stad, bekend vanwege o.a. kaas, siroopwafels en het sprookjesachtige stadhuis. Maar ook heeft Gouda een rijke cultuurhistorie als waterstad met z'n vele sluizen, grachten, havens en gemalen. Tel daarbij op de smalle steegjes en de vele doorkijkjes, dan maakt dit alles van Gouda een ideale stad om prachtige foto's te schieten.

Gouds Prijzenpakket voor mooiste foto's Worldwide Photowalk Gouda

Christina Barten won met haar foto van de Museumhaven de eerste prijs. Op de voet gevolgd door Rene Vonk die een prachtige zwart-wit foto maakte in het Houtmansplantsoen. De derde winnende foto is van Sasja Milenkovic, die een mooie plaat schoot van het oude tolhuis.

De prijswinnaars kregen afgelopen zaterdag bij VVV Gouda in de Goudse Waag hun prijs overhandigd. De prijzenpakketten zijn aangeboden door de toeristische partners, waaronder Restaurant Lavendel, Café de Tapperij, Jabasup, Punselie Cookie Company, Bierwinkel Den Gouwen Aar, Van de Velde & Halewijn, het Museumcafé, Uniek Sieraad, Lekker Gouds, het Goudse Gidsen Gilde, de Koffiefabriek en Stichting Open Monumentendag.   

Worldwide Photowalk

De Photowalk werd 6 jaar geleden gestart in de VS door initiatiefnemer Scott Kelby, goeroe op het gebied van fotografie en Photoshop. Sindsdien is de belangstelling gegroeid tot wat het vorig jaar was met meer dan 900 locaties in 81 verschillende landen waaraan meer dan 32.000 mensen deelnamen. Op 5 oktober deden wederom wereldwijd vele tienduizenden enthousiaste fotografen hieraan mee, al dan niet voor het winnen van prachtige prijzen.   

Met vriendelijke groet,

Femke de Caluwé
VVV Gouda
Bezoekadres De Goudse Waag, Kaas- en Ambachtenmuseum
Markt 35 2801 JK Gouda

Exif:
RICOH GXR A12
ExposureTime - 1/125 seconds
FNumber - 2.8
ExposureProgram - Manual control
ISOSpeedRatings - 200
Auto Flash - Flash not fired
FocalLength - 18.30 mm
White Balance - Auto

TERUG